All workshops are in Dutch and in Belgium.

You don’t speak dutch nor live in Belgium? Contact hello@hariito.be for other possibilities

Niveau workshops

Hari Ito geeft geen workshops aan beginners. Wil je graag leren naaien? Dan verwijzen we graag door naar ‘In ’t Leerke’ in Edegem waar An en Annemie je met veel enthousiasme leren naaien. Link naar hun workshopkalender.

Voor de workshops lingerie moet je naai-ervaring hebben. Je moet goed overweg kunnen met de naaimachine en al een aantal projecten tot een mooi einde hebben gebracht. Termen zoals ‘draadrichting’ en handelingen als ‘stikken op 2 mm’ zijn geen onbekenden.

Ervaring met stretchstoffen is een pluspunt, maar niet nodig. De technieken die je gebruikt om lingerie te maken, zijn redelijk specifiek.

Afspraken en algemene voorwaarden

Een workshop word gegeven aan een groep van maximaal 6 personen om een individuele begeleiding te kunnen verzekeren.

De kostprijs van elke workshop staat vermeld bij de workshop zelf.

Een cursus wordt voorzien door de lesgever.

Lees voor je inschrijft onze conceptpagina. Zo weet je waar je aan begint en wat je mag verwachten.

 

Reserveren kan via de website of Facebook . Om je reservatie definitief te maken, stort je het cursusgeld op het rek nr: BE24 9730 8692 2138 met vermelding van je naam en de workshop. Bij minder dan 4 deelnemers word de workshop verplaatst of geannuleerd. Je krijgt je geld terug of je kan voor een andere workshop kiezen.

Bij annulatie door ons krijg je je volledige voorschotbedrag terugbetaald of kan je kiezen om je in te schrijven voor een andere workshop.

Als jij annuleert tot een week (7 dagen) voor de start van de workshop, krijg je je geld terug (of je kan kiezen voor een andere workshop). Annuleer je na die week, dan houden we 25% van de kostprijs van de workshop in.